Over ons

DV Computer Systems is de eenmanszaak van Dieter Verheecke. Gepassioneerd door alles wat te maken heeft met hardware, software en allerlei ICT-toepassingen is hij graag je partner voor al jouw ICT-projecten, zowel voor bedrijven, zelfstandige ondernemers als particulieren.

Service, kwaliteit en een grondige kennis van alles wat ICT aanbelangt zijn ongetwijfeld de drie sterktemakers van DV Computer Systems.

Dieter komt aan huis voor herstellingen of onderhoud aan je computer, waarbij hij een ganse computercheck uitvoert. Voor grotere IT-projecten komt hij ter plaatse om een analyse te maken van de actuele toestand om zo een voorstel op maat te formuleren voor jouw specifieke situatie. Daarbij primeert een persoonlijke en professionele aanpak met een kwalitatieve en succesvolle oplossing als eindresultaat.

Dieter schoolt zich voortdurend bij en neemt deel aan verschillende gespecialiseerde opleidingen zodat hij steeds volledig up to date is van alle nieuwste ontwikkelingen op digitaal en technologisch vlak. Zo kan je rekenen op een uitgebreide begeleiding en ondersteuning waarbij hij je steeds de meest recente mogelijkheden kan aanreiken.

Dieter Verheecke

Heb je een IT-vraagstuk voor ons of wil je een nieuwe computer of laptop aankopen en kan je hierbij wel wat professioneel advies gebruiken