Netwerkbeheer

Een optimaal beheer en beveiliging van je computernetwerk

Een vlotte informatie- of dataverwerking gaat zowel thuis als binnen een bedrijf samen met een feilloos informaticanetwerk. 

Een goed netwerk bespaart niet alleen kosten, maar levert ook nuttige tijdswinst op. Wij ontwerpen, installeren en reguleren alle computernetwerken voor bedrijven en particulieren. 

Heb je al een netwerk? Dan maken wij het klaar voor de toekomst.

Netwerkbeheer

Conventioneel netwerk

Als je kiest voor een conventioneel netwerk (LAN) dan communiceren alle apparaten met elkaar via netwerkkabels binnen een lokaal netwerk.

Zo is het mogelijk om snel gegevens en bestanden uit te wisselen op een veilige en betrouwbare manier. 

Wij optimaliseren het informaticabeleid binnen je bedrijf en werken alles overzichtelijk uit. We ordenen zelfs je patchkast.

Draadloos netwerk

Een draadloos of wireless (WLAN) netwerk is meer dan een snelle internetverbinding. Het laat je ook toe om op een eenvoudige en veilige manier bestanden of gegevens te delen met verschillende apparaten.

Voor we overgaan tot het installeren van een draadloos netwerk komen wij bij jou langs om een ‘site survey’ uit te voeren. Zo bepalen wij welke apparatuur het best geschikt is voor jouw locatie en kunnen wij een volledige draadloze dekking garanderen.

Wil je een storingvrij, betrouwbaar en toekomstgericht netwerk dat voldoet aan alle kenmerken en rekening houdt met eventuele uitbreiding?

Contacteer ons voor een vrijblijvend consult.

Een betrouwbaar netwerk is onmisbaar bij je thuis of in je bedrijfsomgeving.