Beveiliging van je ICT-infrastructuur

Een optimaal beheer en beveiliging van je computernetwerk

Dankzij een goede en degelijke beveiliging van je ICT-infrastructuur elimineer je risico’s op aanvallen van buitenaf en vermijd je onherstelbare schade aan je IT-systemen.

Wij geven vorm aan het cyber security-beleid van je ICT-omgeving. Via een integrale aanpak sporen we mogelijke zwakke schakels op en zorgen we voor een solide bescherming van al jouw apparaten en systemen.

Antivirus & anti-spyware

Antivirus & anti-spyware bestrijden mogelijke digitale bedreigingen van je IT-architectuur en maken een onmisbaar deel uit van je ganse ICT-configuratie.

Wij bieden je een business gerichte antivirus-oplossing waarbij we onder andere focussen op een beveiliging die weinig systeemresources inneemt en je bedrijfsprocessen of werkzaamheden zo weinig mogelijk hindert.

In combinatie met een sterk backupsysteem en disaster recovery strategie heb je een allround beveiliging die al je data veilig stelt in alle omstandigheden.

Onze formules:

Wat?

Een cross-platform dat weinig hulpbronnen gebruikt en al je netwerk devices beheert en beveiligt in realtime tegen malware en bedreigingen die gebruik maken van onbekende kwetsbaarheden.

Hoe?

Het beheer en de beveiliging gebeurt via één enkele webconsole waardoor centraal beheer op om het even welk moment mogelijk is.

Toepassingen?

Voor alle werkstations met Windows, Mac en Linux, inclusief laptops en servers, de belangrijkste virtualisatiesystemen en Android apparaten.

Voordelen?

  • Geen omvangrijke technische kennis nodig.
  • Realtime monitoring en rapportering mogelijk.
  • Flexibele en snelle installatie bv. via mail.
  • Desinfectie van externe workstations dankzij Clean Monitor van Panda.

Wat?

Maximale beveiliging van alle endpoints door een combinatie van EPP- (Endpoint Protection Platform) en EDR (Endpoint Detection & Respons) technologieën. Deze oplossing automatiseert bovendien heel wat processen wat de werkdruk vermindert van de IT-afdelingen.

Hoe?

Adaptive Defense biedt een EDR-service die elke – binnen een onderneming draaiende – applicatie nauwkeurig kan classificeren zodat alleen betrouwbare processen worden uitgevoerd. Het geheel wordt geleverd via een enkele lichtgewicht agent.

Toepassingen?

Als antivirus en anti-malware, bescherming van de exchange mailservers, webfilter, firewall en device control.

Voordelen?

  • Volledige controle over alle actieve processen.
  • Aanzienlijk beperking van de aanvalsruimte.
  • Gedetailleerde zichtbaarheid van alle endpointactiviteiten.
  • Geen investering in technisch personeel nodig om verdachte bestanden of besmette pc’s te managen.

E-mailbeveiliging

Als één van de kwetsbaarste plekken is het een absolute must om je e-mail omgeving extra te gaan beveiligen. Denken we maar aan virussen en phishingaanvallen die vaak via e-mail je systemen binnendringen.

Het is dus een must om een aparte beveiligingslaag te voorzien voor je e-mailverkeer. Een zeer toereikende oplossing om je e-mailomgeving te beveiligen is Office 365 Exchange Online in combinatie met de Exchange Online Advanced Threat Protection.

Ontdek ook de andere features van Microsoft Office 365.

Bescherm alle achterpoortjes en laat je ICT-infrastructuur nu beveiligen. Vraag snel een audit aan.