Verkoop & herstel computers

Verkoop hardware & software

Is je pc of laptop aan vervanging toe? Een extra desktop nodig of ander IT-materiaal? Bij ons kun je terecht voor de aankoop van alle hard- en software

Wij zijn niet merkgebonden, maar bieden steeds kwaliteitsvolle merken aan waarbij we het product, dat het best aansluit bij jouw specifieke situatie of toepassing, selecteren.

Ook voor de volledige inrichting van jouw ICT-infrastructuur kan je rekenen op ons professioneel advies en een deskundige aanpak.

Herstel en onderhoud van jouw computer en ICT-faciliteiten

Merk je dat je apparaten niet meer functioneren zoals het hoort? Heeft je computersysteem een upgrade nodig of moet er iets hersteld worden?

Vanop afstand nemen wij je computer over of we komen ter plaatse voor een herstelling of het onderhoud van al je ICT-apparatuur. 

Dankzij onze jarenlange ervaring en continue bijscholing zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends en kunnen we je volledige ICT-omgeving optimaliseren en uitrusten zodat alles optimaal functioneert.

Ontdek ook onze laptop herstelservice

Problemen met je laptop? Wij kijken graag je toestel na en herstellen onder andere volgende storingen of beschadigingen:

We herstellen alle computers, alle merken,
ook als je die niet bij ons aankocht.