DV-Computer Systems bvba
DV Computer Systems bvba
 

Server- en Systeembeheer 

 
  DV-Computers   >>  Diensten   >>  Server en Systeembeheer
 
Ook voor netwerkservers kan u terecht bij DV Computer Systems terecht . Na een analyse van uw persoonlijke wensen en noden  binnen uw  bedrijfsomgeving, zullen wij een voorstel op maat maken.

HARDWARE

Onze servers worden steeds gemaakt op basis van een oerdegelijk basismodel, wat we dan verder "op maat" configureren  voor onze klant. Afhankelijk van het kritische niveau van het bedrijf selecteren we ook een RAID configuratie om ontdubbeling van de gegevens op meerdere harde schijven mogelijk te maken.

Als basismodellen werken we uitsluitend met de servers van Fujitsu-Siemens en Hewlett Packard

SOFTWARE

Gezien onze focus op kleine ondernemingen ligt het voor de hand dat voor het grootste gedeelte van onze klanten de servers worden geconfigureerd met Micorosoft's Small Business Server, een besturingssysteem wat voorziet in de meeste noden en behoeften van een doorsnee klein bedrijf. Windows Small Business Server 2011 is speciaal ontworpen en geprijsd voor kleinzakelijke ondernemingen, om zo uw productiviteit te verhogen en uw data beter te beschermen. Met SBS 2011 deelt u toegang tot internet, printers en faxmachines. Daarnaast biedt SBS 2011 u veel voordelen.

BACKUP

Wij kunnen zowat alle mogelijkheden van backupvoorzieningen aanbieden. Na analyse van de specifieke bedrijfssituatie zullen wij ook een voorstel doen van wat wij zien als best mogelijke oplossing voor uw server.

- Klassieke tapeoplossing (Backuptapes die u dagelijks vervangt)
- Schijf- of serveroplossingen (NAS,externe harddisk,...)
- Online backup (Uw backup gebeurt via het internet naar een beveiligde server in een datacenter)

Contact gegevens:

DV Computer Systems bvba
Pollepelstraat 25 - 9990 Maldegem

Gsm : +32 (0) 473 33 32 04

E-mail : info@dv-computers.be


Ontvang onze nieuwsbrief:

Uw e-mailadres:

en blijf op deze manier op de hoogte van onze promo's

DC-jack herstellen   |    Laptop toetsenbord vervangen of herstellen   |    Laptopscherm vervangen   |    Computerherstelling Eeklo   |    PC herstel   |    Laptop herstel   |    Computer service Maldegem en Adegem   |    Computerherstellingen & computerhulp aan Huis   |    Notebook herstel en reparatie   |    Computer herstel Sint-Lauriens